Page 21 - Test 1
P. 21

 Om kurset
Vi inviterer med dette til førjuIskurs i «dejlige» København. På årets storbykurs vil det bli muligheter for faglig påfyll og tid til å nyte alt hva en europeisk storby har å tilby. København er en fantastisk by med herlig atmosfære, spennende arkitektur og med mange flotte restauranter og severdigheter.
Vi avholder kurset på Villa Copenhagen, et nytt og eksklusivt (femstjerners) hotell med perfekt beliggenhet ved sentralstasjonen i København. Herfra har du gangavstand til de fleste severdig- heter og attraksjoner i København.
Kurset går over 2 dager og foruten vårt kjente skattekurs vil rådgiverrollen og regelverket for regnskapsførere være hovedfokus. Alle regnskapsførere er rådgivere per definisjon. Men det store spørsmålet er hvordan du kan gjøre mer ut av rådgiverrollen. Hvordan kan du pleie eksisterende og nye kunder, og hvilke regnskapsnære råd kan du gi til dine kunder for å bedre din inntjening?
Dette er noe av det du vil få tips og råd
om.Itilleggskalnybransjestandardfor regnskapsførere (GRFS) vedtas og vi vil derfor gjennomgå og se på endringene som er foreslått og på denne måten sikre at du er oppdatert i forhold til de krav som gjelder for å drive regnskapsvirksomhet.
Kursinnhold
• Det årlige skattekurset
• Vi går gjennom alle vedtatte endringer siste år pluss endringer som vi tror kan komme frem i tid.
• GRFS – ny bransjestandard og regler som du som regnskapsfører må forholde deg til for å drive din virksomhet i tråd med reglene.
• Kundedialog og rådgivning. Her vil vi ha fokus på:
• Kunder og kundepleie
• Muligheter og begrensninger som næringslivets viktigste og nærmeste rådgiver
• Aktuelle rådgivningstemaer somdukantaibrukforåøke verdiskapningen for deg og kunden
Dato: 2.-3. desember Medlemmer: kr 5 950
Ikke-medlemmer: kr 6 950
Målgruppe
Regnskapsførere som driver ekstern regnskapsvirksomhet.
Oppdateringstimer Autoriserte regnskapsførere:
4 timer skatte- og avgiftsrett
4 timer god regnskapsføringsskikk 2 timer rettslære
2 timer annet
Revisorer:
4 timer skatterett 8 timer annet
Advokater:
12 timer juridisk oppdatering
 21
   19   20   21   22   23